dijous, 12 de desembre del 2013

Trufes de xocolata




 Aquesta és una recepta que agrada molt i és molt senzilla!!

Ingredients

400g de nata
450g de xocolata
200g de mantega
400g xorrillos de  xocolata




Procediment
  1. Agafem la nata i que arrenqui el bull.
  2. Ara és el moment d'afegir la mantega i la xocolata, i anar remenant fins que es vagi desfent (posem el foc molt baix o treiem del foc).

  3. Ha de quedar ben homogeni, fins que la xocolata estigui totalment desfeta, i sense que quedin grumolls.
  4. Llavors és el moment de posar-ho en un tupper, i deixar-ho refredar a la nevera tota una nit.
  5. Un cop ho tenim fred, és el moment de fer les trufes, amb una cullera de café anem agafant la massa, i posem un bol amb xurrillos de xocolata. Llavors fem rodones fins a obtenir les boles de trufa.
  6. Les posarem a la nevera o al congelador. Per mi la millor opció és la nevera ja que tenen la textura perfecte, ni massa dur (congelador), ni massa tou.
        Ara és el moment de disfrutar-les bon profit!










Consell: és important no fer les trufes massa grosses, sinó pots quedar empatxat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada