Aquesta és una recepta que agrada molt i és molt senzilla!!
Ingredients
400g de nata
450g de xocolata
200g de mantega
400g xorrillos de xocolata
Procediment
- Agafem la nata i que arrenqui el bull.
- Ara és el moment d'afegir la mantega i la xocolata, i anar remenant fins que es vagi desfent (posem el foc molt baix o treiem del foc).
- Ha de quedar ben homogeni, fins que la xocolata estigui totalment desfeta, i sense que quedin grumolls.
- Llavors és el moment de posar-ho en un tupper, i deixar-ho refredar a la nevera tota una nit.
- Un cop ho tenim fred, és el moment de fer les trufes, amb una cullera de café anem agafant la massa, i posem un bol amb xurrillos de xocolata. Llavors fem rodones fins a obtenir les boles de trufa.
- Les posarem a la nevera o al congelador. Per mi la millor opció és la nevera ja que tenen la textura perfecte, ni massa dur (congelador), ni massa tou.
Ara és el moment de disfrutar-les bon profit!
Consell: és important no fer les trufes massa grosses, sinó pots quedar empatxat!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada