diumenge, 1 de desembre del 2013

Burritos de carn de vedella i porc






Ingredients (per a 6 persones)

Fulles d’enciam
18 Tortitas (conteu  2 o 3 per cadascú)
600g carn picada de porc
400g de carn picada de vedella
1,5 kg tomàquet triturat
2 alls
1 pebrot vermell gros
1 pebrot verd
2 cebes
400g de formatge mozzarella
Pebre vermell picant o tabasco



Procediment


  1. Mesclem la carn picada de porc i de vedella, i l’amanim amb pebre i sal al gust.
  2. Posem un raig d’oli a la paella i posem la carn que es vagi fent poc a poc, fent que quedi ben esmicolada.
  3. Tallem la ceba i els pebrots, mentre es va fent la carn.
  4. Sofregim en una altre paella l’all, el pebrot vermell i el verd, quan estigui una mica cuit, afegirem la ceba, deixem que quedi ben caramel·litzada, i quan estigui a punt li tirem un raig de conyac.
  5. Un cop feta la carn i les verdures, per separat, posem a la paella de les verdures la carn així agafarà el gustet. 
  6. Llavors és quan afegim el tomàquet triturat, i la quantitat que vulguem de tabasco,  el deixem que vagi fent la xup- xup, fins que veiem que la carn ha anat agafant el tomàquet. Un cop fet ho reservem.

  7. Un cop fet el farciment, només s’ha d’agafar les tortitas i tirar-l’hi unes gotetes d’aigua i posar-les 30 segons al microones. 
  8. Llavors només cal fer-se el burrito cadascú, es posa la fulla d’enciam a la base, després la carn i verdures, i a sobre el formatge. Llavors només s’ha de tancar i ja ho tenim a punt per menjar!!






 Bon Profit!!

Consells

Jo recomano posar a la taula bols, amb la carn, amb el formatge i l'enciam, perquè cadascú es serveixi, i es posi la quantitat de cada ingredient que vulgui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada