Ingredients (per a
6 persones)
18 Tortitas
(conteu 2 o 3 per cadascú)
600g carn picada
de porc
400g de carn
picada de vedella
1,5 kg tomàquet
triturat
2 alls
1 pebrot vermell
gros
1 pebrot verd
2 cebes
400g de formatge mozzarella
Pebre vermell
picant o tabasco
Procediment
- Mesclem la carn picada de porc i de vedella, i l’amanim amb pebre i sal al gust.
- Posem un raig d’oli a la paella i posem la carn que es vagi fent poc a poc, fent que quedi ben esmicolada.
- Tallem la ceba i els pebrots, mentre es va fent la carn.
- Sofregim en una altre paella l’all, el pebrot vermell i el verd, quan estigui una mica cuit, afegirem la ceba, deixem que quedi ben caramel·litzada, i quan estigui a punt li tirem un raig de conyac.
- Un cop feta la carn i les verdures, per separat, posem a la paella de les verdures la carn així agafarà el gustet.
- Llavors és quan afegim el tomàquet triturat, i la
quantitat que vulguem de tabasco, el
deixem que vagi fent la xup- xup, fins que veiem que la carn ha anat agafant el
tomàquet. Un cop fet ho reservem.
- Un cop fet el farciment, només s’ha d’agafar les tortitas i tirar-l’hi unes gotetes d’aigua i posar-les 30 segons al microones.
- Llavors només cal fer-se el burrito cadascú, es posa la fulla d’enciam
a la base, després la carn i verdures, i a sobre el formatge. Llavors només s’ha de tancar
i ja ho tenim a punt per menjar!!
Bon Profit!!
Jo recomano posar a la taula bols, amb la carn, amb el formatge i l'enciam, perquè cadascú es serveixi, i es posi la quantitat de cada ingredient que vulgui.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada