diumenge, 26 d’octubre del 2014

Risotto de Camagrocs

Veient que aquest any és un any de molts bolets, com no fer una recepta dedicat al món micológic. En 4h vam agafar 6kg de camagrocs! i els que ens vam deixar!! 

Va ser arribar a casa i posar-nos a fer els camagrocs! Tot un plaer!



Ingredients (per 4 persones)


350g de Camagrocs
320g arròs
1,5 tomàquets rallats
1 ceba 
100g Formatge parmesà rallat
oli
sal
1 all

Procediment 

1.- Tallem l'all i posem una paella amb oli i deixem que s'enrosseixi, llavors hi afegim la ceba picada, poc a poc s'anirà caramel·litzant.
                                       Posem l'all
                                     la Ceba

2.- Quan estigui  la ceba enrossida li tirem una mica de conyac, i quan s'hagi evaporat el tomàquet que haurem rallat.

3.- Quan el tomàquet ja s'ha reduït hi afegim els camagrocs, deixem que es coguin i quan s'hagin reduït a la meitat és la hora d'afegir l'arròs! deixem que cogui una miqueta l'arròs i que s'homogeneïtzi amb tota la mescla anterior.





4.-  A part agafem una olla i bullim aigua, en el cas que tinguem caldo faríem servir el caldo.
5.- Anem afegint poc a poc el caldo a l'arròs, ho fem a miquetes controlant que l'arròs el va absorvint, fins que ja està cuit. També per donar-li més gustet tirar-li un raig de vi blanc.


6.- Just després de que l'arròs ja estigui al punt, afegim el formatge parmesà ho barrejem tot bé i ja ho tenim.


7.- Ara només cal disfrutar!

Consells: per acompanyar es pot fer una amanida verda que amb lo contundent que és el risotto cal fer una mica de bondat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada