Va ser arribar a casa i posar-nos a fer els camagrocs! Tot un plaer!
Ingredients (per 4 persones)
350g de Camagrocs
320g arròs
1,5 tomàquets rallats
1 ceba
100g Formatge parmesà rallat
oli
sal
1 all
Procediment
1.- Tallem l'all i posem una paella amb oli i deixem que s'enrosseixi, llavors hi afegim la ceba picada, poc a poc s'anirà caramel·litzant.
Posem l'all
la Ceba
2.- Quan estigui la ceba enrossida li tirem una mica de conyac, i quan s'hagi evaporat el tomàquet que haurem rallat.
3.- Quan el tomàquet ja s'ha reduït hi afegim els camagrocs, deixem que es coguin i quan s'hagin reduït a la meitat és la hora d'afegir l'arròs! deixem que cogui una miqueta l'arròs i que s'homogeneïtzi amb tota la mescla anterior.
4.- A part agafem una olla i bullim aigua, en el cas que tinguem caldo faríem servir el caldo.
5.- Anem afegint poc a poc el caldo a l'arròs, ho fem a miquetes controlant que l'arròs el va absorvint, fins que ja està cuit. També per donar-li més gustet tirar-li un raig de vi blanc.
6.- Just després de que l'arròs ja estigui al punt, afegim el formatge parmesà ho barrejem tot bé i ja ho tenim.
7.- Ara només cal disfrutar!
Consells: per acompanyar es pot fer una amanida verda que amb lo contundent que és el risotto cal fer una mica de bondat!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada