També està molt bo barrejar el bròquil amb coliflor per fer aquesta recepta!
Ingredients
1/2 Bròquil
unes gotes de suc de llimona
50g Mantega
2 cullerades soperes de Farina
llet
1 cullereta de cafè de mostassa
Sal
Pebre
Formatge ratllat (Emmental)
Procediment
1.- Fem bullir el bròquil amb aigua i una mica de sal, també li posem a l'aigua unes gotes de llimona perquè no faci pudor. Deixem que bulli durant 10-15 minuts!
2.- Per fer la Beixamel, s'agafa la mantega i es posa a una olla deixem que es desfaci i que comenci a xisporrotejar, llavors és el moment d'afegir la farina, i la cuinem una estona.
Abaixem una mica el foc i afegim poc a poc la llet, afegim la mostassa, sal i pebre, anem remenant fins que quedi densa.
3.- Escorrem el bròquil i el posem a una safata de forn on abocarem la beixamel per sobre i després el formatge ratllat.
4.- Posem al forn a 180ºC durant 20 minuts.
Espero que vagi de gust
Consell: De segon plat es pot fer bacon ben finet tallat a trossos i saltejat i ho tirem per sobre! Boníssim!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada