dissabte, 2 de novembre del 2013

Farcit Raviolis: Espinacs amb ricotta


Aquest és un dels farciments que es pot fer servir per omplir els raviolis.



Ingredients


300g Espinacs
400g Formatge Ricotta (burgos)
50g de parmesà rallat
1 all
Oli
pebre
Sal



Procediment


  1. Bullir els espinacs amb una mica de sal, en aquest cas he fet servir espinacs congelats, però també es poden fer servir espinacs frescos.
  2. Mentre s’acaben de coure es poden començar a sofregir un all tallat a làmines. Un cop quedi daurat, ja es podran afegir els espinacs.
  3. Escórrer els espinacs i afegir-los als alls perquè agafin bé el gust, afegim una mica més de sal.
  4. Agafem el formatge ricotta (Burgos) i l’esmicolem, mentre els espinacs els retirem del foc deixant que quedin tebis.
  5. Llavors afegim els espinacs al formatge, i ho barrejem bé afegim pebre, sal.
  6. Ara és el moment de passar la barreja pel túrmix, i afegim el formatge parmesà rallat. Una vegada fet es posa dins d’una mànega pastissera i la posem a dins de la nevera.


  7. Un cop amb la massa freda ja es pot començar a omplir els raviolis.



Per veure el procés final podeu anar a Raviolis: massa i procediment, on veureu tot el procés!



Us animo a provar-ho aquest farcit és molt fàcil, i té un gust molt suau!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada