Aquest és un dels farciments que es pot fer servir per omplir els raviolis.
Ingredients
300g Espinacs
400g Formatge Ricotta (burgos)
50g de parmesà rallat
1 all
Oli
pebre
Sal
Procediment
- Bullir els espinacs amb una mica de sal, en aquest cas he fet servir espinacs congelats, però també es poden fer servir espinacs frescos.
- Mentre s’acaben de coure es poden començar a sofregir un all tallat a làmines. Un cop quedi daurat, ja es podran afegir els espinacs.
- Escórrer els espinacs i afegir-los als alls perquè agafin bé el gust, afegim una mica més de sal.
- Agafem el formatge ricotta (Burgos) i l’esmicolem, mentre els espinacs els retirem del foc deixant que quedin tebis.
- Llavors afegim els espinacs al formatge, i ho barrejem bé afegim pebre, sal.
- Ara és el moment de passar la barreja pel túrmix, i afegim el formatge parmesà rallat. Una
vegada fet es posa dins d’una mànega pastissera i la posem a dins de la nevera.
- Un cop amb la massa freda ja es pot començar a omplir els raviolis.
Per veure el procés final podeu anar a Raviolis: massa i procediment, on veureu tot el procés!
Us animo a provar-ho aquest farcit és molt fàcil, i té un
gust molt suau!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada