Ingredients:
125ml de llet
75g de farina
60g de mantega
3 ous
polsim de sal
sucre
anís sec (jo faig servir el clàssic del Anis del Mono)
Procediment
- Posem la llet i la mantega en un cassó, amb un pessic de sal.
- Quan la llet bulli, i la mantega s'hagi fos completament, hi afegim d'un sol cop la farina tamisada.
- Ara és qüestió de no parar de remenar fins que la mescla se separi de les vores del cassó, apaguem el foc i posem el cassó fora del foc.
- Ara afegim els ous de un en un. Quan posem el ou remenem fins que quedi tot homogeni, i llavors tirem el següent i així fins arribar a 3. Sembla que no es pugui homogeneïtzar però hem de seguir remenant. Es important remenar bé la mescla ja que d'això dependrà després la textura final del bunyol.
- Ara és el moment de posar-ho en una mànega pastissera, preparar una paella fonda(jo faig servir un wok per vitroceràmica) i posar oli d'oliva al principi a foc alt. Agafem una cullera de postre, la untem d'oli d'oliva i anem posant amb la mànega una mica de massa a la cullera i la deixem caure amb cura a dins l'oli ben calent.
- Si ho hem fet bé els bunyols giraran tot sols, i només els haurem de treure quan estiguin dauradets.
- Llavors es posa un platet amb una mica d'anís i els mullem una mica, i després s'arrebossen amb sucre.
Mireu quina textura tenen al tallar-se!! - Finalment aquí tenim el resultat! Bon profit
Font: Elisabet
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada