diumenge, 2 de març del 2014

Bunyols de Vent


Els bunyols de vent són un clàssic, són molt fàcils de fer i alhora són boníssims. Aquesta recepta és de la Eli, ara ja es pot dir que és tota una pastissera!!


Ingredients:

125ml de llet
75g de farina
60g de mantega
3 ous
polsim de sal
sucre
anís sec (jo faig servir el clàssic del Anis del Mono)






Procediment

  1. Posem la llet i la mantega en un cassó, amb un pessic de sal.
  1. Quan la llet bulli, i la mantega s'hagi fos completament, hi afegim d'un sol cop la farina tamisada.

  2. Ara és qüestió de no parar de remenar fins que la mescla se separi de les vores del cassó, apaguem el foc i posem el cassó fora del foc.
  3. Ara afegim els ous de un en un. Quan posem el ou remenem fins que quedi tot homogeni, i llavors tirem el següent i així fins arribar a 3. Sembla que no es pugui homogeneïtzar però hem de seguir remenant. Es important remenar bé la mescla ja que d'això dependrà després la textura final del bunyol.

  4. Ara és el moment de posar-ho en una mànega pastissera, preparar una paella fonda(jo faig servir un wok per vitroceràmica) i posar oli d'oliva al principi a foc alt. Agafem una cullera de postre, la untem d'oli d'oliva i anem posant amb la mànega una mica de massa a la cullera i la deixem caure amb cura a dins l'oli ben calent.

  5. Si ho hem fet bé els bunyols giraran tot sols, i només els haurem de treure quan estiguin dauradets.
  6. Llavors es posa un platet amb una mica d'anís i els mullem una mica, i després s'arrebossen amb sucre.

    Mireu quina textura tenen al tallar-se!!

  7. Finalment aquí tenim el resultat! Bon profit

 
Font: Elisabet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada