dimecres, 23 d’octubre del 2013

Llengües de gat




Aquesta és una recepta, que es pot fer servir per aprofitar les clares que sobren quan fem crema.

Ingredients

4 Clares d’ou
125g de mantega
125g de Farina
125g de sucre
1 pessic de vainilla en pols (jo faig servir una que posa vainilla en pols ensucrada)





Procediment


  1. S’agafa la mantega (textura pomada), amb el sucre i la vainilla i es mescla, llavors mica en mica es van afegint les clares d’ou. Un cop tinguem la massa homogènia anem afegint poc a poc  la farina.



  2. Posem la massa resultant a una mànega pastissera.
  3.  S'agafa una safata de forn on s'hi posa paper de forn. Amb l'ajuda de la mànega anem fent tires de 1cm de gruix i llargues com el dit petit de la mà, sobretot s’han de posar les unes ben separades de les altres, ja que la massa s’extendrà molt.  
  4.  Posem la safata a mitja altura a una temperatura de 180ºC al forn sense ventilador durant 10 minuts.
  5. Veurem que ja estan quan la vora de les galetes estigui ben torradeta, llavors s'han de treure amb compte de la safata, amb una espàtula va prou bé. Llavors les deixarem en una superfície plana, perquè no agafin formes.
  6. Llavors ja és cosa de cadascú si les vol decorar o no.  Jo els hi vaig tirar xocolata per sobre, així sempre atrauen més a la vista.




Consell
Perquè puguem omplir tranquil·lament la mànega pastissera sense que es tombi, es pot posar dins d'un got.

Extret del llibre: Simone Ortega 1080 recetas de cocina.

2 comentaris:

  1. Hola Lidia,
    M´agrada molt el teu bloc! està fet amb molt de gust!!
    Aquestes llengues de gat han quedat estupendes, en saps molt!! M ho apunto ,però segur que no ho faré tan bé com tu...
    Espero que tinguis molt d´èxit!!!
    Si necessites algun peix per fer al bloc , el primer que facis te´l regalarè...i així fas propaganda.Hahahah!!!!

    Ja ens veurem
    Molta Sort!!!!

    ResponElimina
  2. Probaré a fer-les a veure que tal surten :3

    ResponElimina