diumenge, 20 d’octubre del 2013

Rotlle amb espinacs, salmó i Filadèlfia


Ingredients:


100g espinacs
200g de salmó fumat en talls
350g de formatge per untar (Filadèlfia)
5 ous
8g de llevat (royal)
1 culleradeta de sal
3 fulles de cibulet
Pebre


Procediment:
  1. Es bullen els espinacs, ja poden ser congelats o frescos. S’escorren bé i es trituren amb la batedora elèctrica. Es pre-escalfa el forn a 200ºC.
  2. Es separen les clares dels rovells.
  3. Es baten els rovells i el llevat, s’afegeixen els espinacs amb una mica de pebre i sal,  ho mesclem tot bé.
  4. Les clares es munten a punt de neu amb les varetes elèctriques, i es mescla amb la barreja anterior, fins que quedi tot homogeni.
  5. Repartim la mescla anterior pel tapet de manera homogènia amb una espàtula, prèviament s’ha posat el tapet de silicona damunt la reixeta del forn.
  6. Posem al forn el tapet a 200ºC durant 12-14 minuts fins que la massa comenci a tenir un color daurat.
  7. Es treu del forn i es deixa fins que estigui tebi. Mentrestant es pica el cibulet i es mescla amb el formatge filadèlfia.
  8. S’unta el formatge filadèlfia amb el cibulet per tota la superfície, i al damunt es cobreix amb els talls de salmó fumat.
  9. S’enrotlla sobre si mateix amb l’ajuda del tapet. Es deixa a la nevera perquè agafi consistència.
  10. Es tallen les puntes, i llavors fem talls amb un gruix de 1cm cadascun, i els disposem un sobre l’altre, deixant-los a punt per ser servir.

Consell: Alhora de tallar el rotlle, entre tall i tall passem el ganivet per aigua, així no embrutarem el tall següent.

Extret de la pàgina web de Lekué

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada