Ingredients:
100g espinacs
200g de salmó fumat
en talls
350g de formatge
per untar (Filadèlfia)
5 ous
8g de llevat (royal)
1 culleradeta de
sal
3 fulles de cibulet
Pebre
Procediment:
- Es bullen els espinacs, ja poden ser congelats o frescos. S’escorren bé i es trituren amb la batedora elèctrica. Es pre-escalfa el forn a 200ºC.
- Es separen les clares dels rovells.
- Es baten els rovells i el llevat, s’afegeixen els espinacs amb una mica de pebre i sal, ho mesclem tot bé.
- Les clares es munten a punt de neu amb les varetes elèctriques, i es mescla amb la barreja anterior, fins que quedi tot homogeni.
- Repartim la mescla anterior pel tapet de manera homogènia amb una espàtula, prèviament s’ha posat el tapet de silicona damunt la reixeta del forn.
- Posem al forn el tapet a 200ºC durant 12-14 minuts fins que la massa comenci a tenir un color daurat.
- Es treu del forn i es deixa fins que estigui tebi. Mentrestant es pica el cibulet i es mescla amb el formatge filadèlfia.
- S’unta el formatge filadèlfia amb el cibulet per tota la superfície, i al damunt es cobreix amb els talls de salmó fumat.
- S’enrotlla sobre si mateix amb l’ajuda del tapet. Es deixa a la nevera perquè agafi consistència.
- Es tallen les puntes, i llavors fem talls amb un gruix de 1cm cadascun, i els disposem un sobre l’altre, deixant-los a punt per ser servir.
Consell: Alhora de tallar el rotlle, entre
tall i tall passem el ganivet per aigua, així no embrutarem el tall següent.
Extret de la pàgina web de Lekué
Extret de la pàgina web de Lekué
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada